Carol Bogaert - carol@dekasteeltuin.be

Administratie en opvang
Hallo,
 
Mijn naam is Carol Bogaert en ik woon in Izegem samen met mijn man Pieter en mijn zoon Mathis. Ik ben een heel sociaal en zorgzaam iemand met grote zin voor verantwoordelijkheid.
 
Het grootste deel van mijn carrière werkte ik als opvoedster binnen het Dominiek Savio Instituut. 
Binnen De Kasteeltuin ondersteun ik de coördinator op het vlak van administratie en ben ik het gezicht van de voor- en naschoolse opvang.
 
Wil je mij contacteren, dan kan dit via bovenstaand e-mailadres of 's morgens / 's avonds op school! Voor dringende zaken kan dit ook op het gsmnummer : 
0474 / 50 57 25.
 
 
Groetjes
Carol
Carol Bogaert - carol@dekasteeltuin.be

Lieselot Buyck - lieselot@dekasteeltuin.be

Begeleider classe unique

Met veel plezier stel ik me voor.

 

Reeds heel lang weet ik dat mijn job 'werken met kinderen' zou worden.

Na jaren babysitten, koos ik om de opleiding kleuterleidster te volgen. Later engageerde ik me eveneens als begeleider sportkampen, lesgever watergewenning, vrijwilliger in Roemeens weeshuis en als begeleider ponykamp.

Na mijn opleiding ging ik aan de slag als internaatopvoedster. De laatste vijf jaar deed ik heel wat ervaring op als kleuterleidster in het Freinetonderwijs. 

 

Paardrijden, (uit)stappen in de natuur, kamperen, sporten, tuinieren en gezellig samen zijn met vrienden en familie zijn mijn geliefkoosde vrijetijdsinvulling. 

 

Ik kijk er bijzonder naar uit om samen met jullie onze school verder vorm te geven, zodat deze een plaats kan worden waar iedereen zichzelf durft, kan én mag zijn!

 Lieselot Buyck - lieselot@dekasteeltuin.be

Els Tack - els@dekasteeltuin.be

Begeleider 1ste graad

Hallo, 

ik ben Els Tack, begeleidster in het eerste leerjaar. Ik woon samen met mijn man (Brecht) en 2 kinderen (Lars en Luna) in Roeselare-Beveren.  Ik sta al meer dan 17 jaar met veel goesting voor de klas, waarvan 2 jaar in het Steiner onderwijs. 

Als ik mijzelf in 2 woorden zou moeten omschrijven, dan is dat 'creatief' en 'innovatief'.

 

“ Het is fantastisch als je de kinderen mag laten groeien en laten stralen met al hun talenten! “

 

“ Het is fijn als kinderen kunnen leren door zelf dingen te ontdekken en te doen. Als je vertrekt vanuit hun leefwereld is het een plezier om naar de klas te gaan. “ 

Els Tack - els@dekasteeltuin.be

Saartje Vandenbussche - saartje@dekasteeltuin.be

Begeleider 2de graad

Hallo,

ik sla een nieuwe weg in en durf veranderen. Met blijheid en vreugde nam ik deze uitdaging aan. Het is mijn droom te functioneren in een schoolwerking die hetgeen is waarvoor ik als persoon ook sta. Elk kind is anders, het mag er zijn met zijn/haar buien, zijn/haar lach of net ook niet, wees gewoon jezelf dat maakt het zo uniek !

Vol enthousiasme en nieuwsgierigheid stap ik de toekomst tegemoet, authenticiteit is troef : ik zal voorleven wie en wat ik ben en zo de nodige ondersteuning bij de behoeften van elk kind proberen aan te bieden.

Ik hoop op jullie vertouwen ! Mijn hart is groot genoeg om elke kapoen erin op te nemen.

Liefs, Saartje

Saartje Vandenbussche - saartje@dekasteeltuin.be

Annelies Uyttenhove - annelies@dekasteeltuin.be

Begeleider 3de graad

Hallo, 

 

ik ben Annelies Uyttenhove. Ik ben 21 jaar en woon in Meulebeke. Ik studeerde vorig schooljaar af aan de VIVES Torhout. Ik deed mijn stage in het Freinetonderwijs in Meulebeke en voelde me daar als een vis in het water. De keuze was dan ook gauw gemaakt om hierin verder te gaan. 

In mijn vrije tijd zet ik mij actief in in de scouts waar ik bekend sta al 'trouwhartige pongo'. Daarnaast hou ik ook van reizen, sporten en babysitten. Mijn interesses gaan uit naar het milieu en duurzaam leven, dieren, taal en muziek. 

Als ik mijzelf in enkele woorden zou moeten omschrijven dan zou ik kiezen voor 'sociaal', 'enthousiast' en 'praatgraag'. 

Annelies Uyttenhove - annelies@dekasteeltuin.be