Maak kennis met Inne

Na de krokusvakantie neemt Hadewych de zorgcoördinatie volledig op zich, daarom waren we op zoek naar een nieuwe begeleider voor klas 3-4.
Die vinden we in de immer-enthousiaste Inne. We stelden haar een aantal vragen zodat jullie haar kunnen leren kennen.
Welkom Inne, we zijn blij dat je ons team komt versterken.

Dag Inne, kan je wat vertellen over jezelf?
Ik ben allereerst altijd bezig geweest met jonge kinderen: van leidster bij de Chiro tot leerkracht in het secundair onderwijs en nog steeds als kookouder op klein Chirokamp en begeleidster Kinder- en Jeugdjury. Daarenboven ben ik mama van drie kinderen, wat voor een gezellige drukte zorgt bij ons thuis. Ik ben een echt leesbeest: verhalende boeken, maar ook informatieve boeken kunnen mij zeker boeien. Daarnaast bak ik graag, het liefst met onze kinderen. En opeten natuurlijk ook! Als laatste ben ik graag creatief bezig: breien, naaien en muziek maken.

Inne, je hebt gekozen voor de job van begeleider binnen de Kasteeltuin. Wat trekt je aan binnen onze school?
Binnen de Kasteeltuin voel je meteen de warmte die er heerst. Er wordt een stevige basis geboden aan de kinderen, van waaruit ze verkennend op zoek kunnen naar hun eigen talenten en deze verder ontwikkelen. Dat vind ik een grote meerwaarde van de school; dat de kinderen een veilige haven aangeboden wordt, waar ze zich thuis voelen en zichzelf mogen zijn. Een kind dat zich goed voelt en erkend wordt door het team zal ook makkelijker aangeven waar het nood aan heeft. En dan ben ik zeker blij dat ik deel mag uitmaken van een team dat er ook is om aan de vragen van de kinderen en de ouders te beantwoorden.

Wat kunnen de mensen van jou verwachten?
Het begeleiden van de kinderen door hen te laten voelen en zien dat elk kind een talent heeft. Dat talent naar boven laten komen is een opdracht waar ik mij graag ten volle voor inzet. Dat kinderen het gevoel hebben dat ze iets mogen komen vertellen of zeggen en hen beluisteren. Kortom: er zijn voor de kinderen en iedereen die betrokken is op onze school.

Bedankt voor het gesprek en we wensen je een mooie toekomst binnen onze school!


>